Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Besloten boekingen: Agents After All AAA2010
    Besloten boekingen: Agents After All AAA2010
  • Besloten boekingen: Agents After All AAA2010
    Besloten boekingen: Agents After All AAA2010
Offerte Persfoto Website

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

De Jeugd Van Tegenwoordig

Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn ons muzikaal gezien al meer dan tien jaar te slim af. Volgens Faberyayo gaan ze hiermee door “… tot in het graf & beyond”. Gelukkig maar want ieder album van De Jeugd Van Tegenwoordig is toonaangevend, levert hits en zorgt voor uitverkochte clubtours en AFAS Live shows. Met een nieuw album en uitverkochte tour op komst, kijken wij reikhalzend uit naar het nieuwe hoofdstuk van deze eigenaardige festival headliner.

Prijs De Jeugd Van Tegenwoordig boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van De Jeugd Van Tegenwoordig. Wil je De Jeugd Van Tegenwoordig boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor De Jeud Van Tegenwoordig. Wil je De Jeugd Van Tegenwoordig boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Henkjan Onnink

Boekingsmogelijkheden

  • DJ-set

Social media De Jeugd Van Tegenwoordig

Video

Nieuws De Jeugd Van Tegenwoordig