Meld je aan voor de nieuwsbrief:

28/08/23

Extra concert van De Jeugd Van Tegenwoordig in AFAS Live

De Jeugd Van Tegenwoordig geeft op vrijdag 22 december 2023 een extra concert in AFAS Live, Amsterdam. De gehele tour van de band raakte dit weekend uitverkocht waaronder twee concerten in de AFAS Live, een show in Rotterdam Ahoy en concerten in Tilburg, Groningen, Antwerpen en Brussel. De kaartverkoop van de derde show in AFAS Live start aanstaande woensdag 30 augustus om 11:00 uur via www.djvt.nl.

Er ontstond afgelopen week een ware run op kaarten voor shows van De Jeugd Van Tegenwoordig na hun legendarisch show op Lowlands en het succes van het nieuwe album ‘Moderne Manieren’, dat nog steeds op nummer 1 van de albumlijst staat.

Door de grote vraag naar kaarten is er een extra datum gevonden voor een concert op vrijdag 22 december 2023 in de AFAS Live. De Jeugd Van Tegenwoordig zegt er zelf het volgende over: “2023: Het Jaar van de Jeugd van Tegenwoordig. Wij kunnen de successen wel opsommen; een nummer 1 album, een nr. 1 gerecenseerde (historisch) afgebroken Lowlands mainstage show en een nu al compleet uitverkochte internationale tour, maar zo zijn wij niet! Wij zijn bescheiden. En daarom vieren wij op 22 december nog een keer een bescheiden feestje in de AFAS live om het jaar af te sluiten, waarbij wij rekening zullen houden met de buren”.

De Jeugd Van Tegenwoordig staat al achttien jaar op de Nederlandse podia en hebben een flinke live reputatie opgebouwd. Hun shows zijn onnavolgbaar en zorgen altijd voor uitzinnig publiek. Ze stonden onder meer in een uitverkocht Olympisch Stadion om hun 1000e show te vieren en speelden op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA. De groep scoorde hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Manon’ en natuurlijk ‘Watskeburt?!’

De Jeugd Van Tegenwoordig
Vrijdag 20 oktober – 013, Tilburg                                             (uitverkocht)
Zaterdag 28 oktober – RTM Stage, Rotterdam Ahoy                            (uitverkocht)
Vrijdag 3 november – AFAS Live, Amsterdam                                     (uitverkocht)
Zaterdag 4 november – AFAS Live, Amsterdam                         (uitverkocht)
Woensdag 15 november – De Roma, Antwerpen                       (uitverkocht)
Donderdag 16 november – De Roma, Antwerpen                      (uitverkocht)
Zaterdag 18 november – SPOT/De Oosterpoort, Groningen       (uitverkocht)
Zondag 19 november – SPOT/De Oosterpoort, Groningen                   (uitverkocht)
Zondag 3 december – AB, Brussel                                            (uitverkocht)
Vrijdag 22 december – AFAS Live, Amsterdam                          (extra show)

Tickets
De kaartverkoop start aanstaande woensdag 30 augustus 2023 om 11:00 uur via www.djvt.nl

Gerelateerd nieuws