Meld je aan voor de nieuwsbrief:

26/05/23

Extra concert van De Jeugd Van Tegenwoordig in AFAS Live

De Jeugd Van Tegenwoordig heeft zojuist een extra show in AFAS Live aangekondigd. Het eerste concert op zaterdag 4 november was vanmiddag direct uitverkocht. Op vrijdag 3 november speelt het populaire viertal daarom nog een keer in de Amsterdamse concertzaal. De kaartverkoop is direct gestart via www.djvt.nl.

De Jeugd is flabbergasted en heeft er zin in: “De emmers met zin klotsten al over bij de gedachte aan een avond op de buhne”.

Ook de kaarten van de rest van de tour vliegen over de toonbank. Freddy, Wiwa, Pepijn en Bas spelen dit najaar ook shows in Rotterdam, Tilburg, Groningen, Antwerpen en Brussel.

De Jeugd Van Tegenwoordig bracht eerder deze maand hun eerste single in vijf jaar uit, getiteld ‘Ze Is Pas Net Begonnen (Werkstage / Leerstage)’. Later dit jaar verschijnt er nog meer nieuwe muziek.

De Jeugd Van Tegenwoordig staat al achttien jaar op de Nederlandse podia en hebben een spicy live reputatie opgebouwd. Hun shows zijn uniek, bij vlagen onnavolgbaar en zorgen altijd voor een uitzinnig publiek. Ze stonden onder meer in een uitverkocht Olympisch Stadion en speelden op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA. De groep scoorde hits als ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Get Spanish’, ‘Manon’, ‘Holereer’ en natuurlijk ‘Watskeburt?!’

De Jeugd Van Tegenwoordig

Vrijdag 20 oktober – 013, Tilburg

Zaterdag 28 oktober – RTM Stage, Rotterdam Ahoy

Vrijdag 3 november – AFAS Live, Amsterdam (EXTRA CONCERT)

Zaterdag 4 november – AFAS Live, Amsterdam (SOLD OUT)

Donderdag 16 november – De Roma, Antwerpen

Zaterdag 18 november – SPOT / De Oosterpoort, Groningen

Zondag 3 december – Ancienne Belgique, Brussel

 

Tickets
Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.djvt.nl

Gerelateerd nieuws