Meld je aan voor de nieuwsbrief:

04/01/13

Veldhuis & Kemper nieuwe teamcaptains bij ‘Wat vindt Nederland?’

 

Jack Spijkerman is vanaf zaterdag 5 januari terug met zijn publieke opinieprogramma ‘Wat Vindt Nederland?’. Rode draad is het laatste nieuws en wat dé gemiddelde Nederlander hier van vindt. Het populaire RTL 4-programma trapt het komende seizoen af met nieuwe gezichten in een geheel nieuw decor. Ook dit jaar nemen twee teams het tegen elkaar op. In deze reeks zijn de teamcaptains gevonden in de gedaante van cabaretiers Remco Veldhuis en Richard Kemper. Zij buigen zich, elke week, met elk één BN-er over actuele kwesties op het gebied van politiek, showbizz en sport. Deze uiteenlopende onderwerpen zijn door onderzoeksbureau Peil, van Maurice de Hond, voorgelegd aan een representatieve afspiegeling van de Nederlandse bevolking. ‘Wat vindt Nederland?’ wordt vanaf 5 januari elke zaterdagavond vanaf 22.00 uur uitgezonden op RTL4. 

 

 

Daarnaast wordt op zaterdag 5 januari (een compilatie van) het vorige cabaretprogramma ‘We moeten praten‘ herhaald op Nederland 3 om 21.30 uur bij de KRO.

 

Wil je Veldhuis & Kemper voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws