Meld je aan voor de nieuwsbrief:

24/09/13

Veldhuis & Kemper vieren tienjarig jubileum

Het cabaretduo Veldhuis & Kemper zit tien jaar in het vak. Om dit te vieren verschijnt er op 11 oktober het verzamelalbum ‘Onder De Douche’ met daarop alle hits en twee nieuwe liedjes. Met het gelijknamige theaterprogramma staan ze dit najaar in de Nederlandse theaters.

Prijzen
Het duo scoorde een grote hit met ‘Ik Wou Dat Ik Jou Was’ in 2003 wat het meest gedraaide nummer op de Nederlandse radio werd. Er volgden zes cabaretprogramma’s, evenzoveel albums en ze wonnen een Edison Kleinkunst voor hun muziek.  Onder De Douche
Op het verzamelalbum ‘Onder De Douche’ staan de beste liedjes van de afgelopen tien jaar en twee nieuwe liedjes die ze onlangs opnamen met Jeroen Rietbergen, momenteel bandleider in The Voice Of Holland. “Na zes cabaretprogramma’s vol relatieproblemen, kinderperikelen en geluksstress vonden we het nu eens tijd onze liedjes in de schijnwerpers te zetten. Een groot deel van ons publiek komt speciaal voor de liedjes naar het theater en die komen nu eens even helemaal aan hun trekken.”, aldus Richard Kemper. Veldhuis & Kemper staan nog tot eind december in het theater met ‘Onder De Douche’, het gelijknamige 2-CD verzamelalbum met 24 liedjes verschijnt 11 oktober met daarop de nieuwe single ‘Rozengeur & Maneschijn’.

Wil je Veldhuis & Kemper voor een optreden op maat boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws