Meld je aan voor de nieuwsbrief:

31/10/23

Van Dik Hout viert dertigjarig jubileum met een concert in AFAS Live

Van Dik Hout geeft op zaterdag 18 mei 2024 een concert in AFAS Live in Amsterdam. De band viert die avond het dertigjarig jubileum van hun grootste hit ‘Stil In Mij’. Het is ook het grootste concert uit de carrière van de band. Van Dik Hout nodigt verschillende muzikale vrienden uit voor het optreden. De kaartverkoop van het concert gaat nu van start via www.vandikhout.nl

Zanger Martin Buitenhuis over de aankondiging van het concert in AFAS Live: “Wat is het geweldig om een concert in AFAS Live te gaan geven. Een droom die uitkomt voor ons. Het is mooi om te zien dat na dertig jaar het liedje ‘Stil In Mij’ nog steeds zo veel losmaakt in Nederland. Het is mooi dat met dit concert te kunnen vieren. Naast alle hits die voorbij komen, gaan we ook verschillende muzikale vrienden bekend maken de komende tijd. We kijken er naar uit.”

Van Dik Hout brak in mei 1994 door met Nederpopklassieker ‘Stil In Mij’, die inmiddels ook een Top 2000-klassieker is geworden. De band scoorde nadien nog hits als ‘Alles Of Niets’, ‘Meer Dan Een Ander’, ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’, en recent ‘Één Nacht Eeuwigheid’ en ‘Op De Golven Dansen Wij’. Samen met Acda en de Munnik werden met gelegenheidsgroep De Poema’s liedjes als ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’ grote hits. Van Dik Hout speelde op alle grote Nederlandse festivals waaronder Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA en deed uitverkochte club- en theatertours door Nederland.

Kaarten voor het concert zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.vandikhout.nl

Gerelateerd nieuws