Meld je aan voor de nieuwsbrief:

09/01/23

Van Dik Hout brengt nieuwe single ‘Elk Verloren Uur’ uit en speelt in een uitverkocht Paradiso

andaag brengt Van Dik Hout de nieuwe single ‘Elk Verloren Uur’ uit. Het liedje is te beluisteren op onder andere Spotify en is vanavond te horen tijdens het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van de band in een uitverkochte Paradiso in Amsterdam.

“’Elk Verloren Uur’ is een lied over nooit opgeven. Over tot het einde proberen een zware periode door te komen. Om vervolgens, met alles wat je hebt, de verloren tijd goed te maken” zegt zanger Martin Buitenhuis.

Afgelopen jaar is de band aan een nieuw muzikaal hoofdstuk begonnen met producer Niels Zuiderhoek en nam het ‘Op De Golven Dansen Wij’ op. De nieuwe sound en samenwerking bevielen zeer goed dus reisde de band opnieuw af naar zijn studio in Berlijn om daar een tweede single op te nemen.

De komst van de single valt niet geheel toevallig samen met het nieuwjaarsconcert dat de band vanavond geeft in Paradiso. Het uitverkochte concert moest een aantal keer worden verschoven maar gaat nu dan eindelijk plaatsvinden tot grote vreugde van de band. Daarnaast speelt Van Dik Hout in maart van dit jaar een clubtour door heel Nederland.

De kaartverkoop voor deze tour is al van start gegaan via de zalen en de website van Van Dik Hout: www.vandikhout.nl

Zaterdag 11 maart  – De Oosterpoort, Groningen
Donderdag 16 maart – Hedon, Zwolle
Vrijdag 17 maart – Mezz, Breda
Woensdag 22 maart – TivoliVredenburg, Utrecht
Donderdag 23 maart – Victorie, Alkmaar (UITVERKOCHT)
Vrijdag 24 maart – Metropool, Hengelo
Donderdag 30 maart – Patronaat, Haarlem
Vrijdag 31 maart – Bibelot, Dordrecht

Voor meer informatie kijk op www.vandikhout.nl

Gerelateerd nieuws