Meld je aan voor de nieuwsbrief:

07/10/14

Theatertour Alain Clark van start gegaan!

Alain Clark trekt vanaf oktober langs meer dan dertig theaters in Nederland onder de titel ‘Walk With Me’. Op dinsdag 7 oktober is de eerste show in een uitverkochte De Kleine Komedie.

Hits

Alain Clark werd zes jaar geleden bekend door zijn debuutalbum ‘Live It Out’ welke meer dan 200.000 keer werd verkocht. De zanger uit Amsterdam scoorde hits als ‘This Ain’t Gonna Work’ en het duet met zijn vader ‘Father And Friend’. De inmiddels 34-jarige zanger ontving een Edison, 3FM award en tourde door Europa.

Het nieuwe vierde album ‘Walk With Me’ werd opgenomen in Londen, Warschau en Amsterdam. Hoewel Alain zijn footprint op alle podia en festivals in Nederland heeft achtergelaten stond hij nooit in de Nederlandse theaters.

Theater

In zijn theaterprogramma, dat dezelfde titel als zijn nieuwe album draagt, neemt Alain Clark bezoekers mee op een muzikale wandeling door zijn leven. Van het leven als klein jongetje met een vader als muzikant, via het avontuur in Amerika naar de eerste stappen in de muziekwereld in Nederland. In een intieme setting vertelt hij het verhaal achter zijn bekendste nummers en hoe zijn liedjes tot stand kwamen. Alain Clark:

“Ik denk dat ik nu pas klaar ben voor een theatertour. Kwetsbaarheid verbindt en ik hoop dat mensen er straks door geraakt worden in het theater.”

Alain Clark tourt van oktober tot eind december langs meer dan 30 theaters door Nederland. Bekijk hier alle data

Gerelateerd nieuws