Meld je aan voor de nieuwsbrief:

18/06/21

Alain Clark brengt nieuwe single ‘Finally’ uit en kondigt exclusieve Paradiso show aan

Alain Clark heeft vandaag zijn nieuwe single ‘Finally’ uitgebracht. Het nummer is te beluisteren via Spotify. De zanger kondigde ook een show met zijn band aan in Paradiso Amsterdam op zaterdag 23 oktober aanstaande. Kaarten voor de show gaan vandaag om 10:00 uur in de verkoop via de website van Paradiso.

De laatste keer dat Alain Clark in Paradiso speelde was in december 2017, hoog tijd om de Amsterdamse poptempel weer aan te doen. Op zaterdag 23 oktober aanstaande speelt Alain Clark samen met zijn elf koppige band een exclusieve show in Paradiso. “Nu we weer mogen gaan we alle opgespaarde energie in 1 avond vrijlaten. Verwacht veel nieuwe muziek en natuurlijk ook alle hits. Laten we dansen! We mogen weer. Finally!”

Alain Clark is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene met zijn live reputatie en zijn vele hits op zak zoals  ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘Back In My World’. De zanger, gitarist, componist, producer en vooral muzikant stond eerder op festivals als Concert at SEA en Paaspop.

==================

Alain Clark – Live In Paradiso

Zaterdag 23 oktober 2021
Kaarten gaan vandaag, vrijdag 18 juni, om 10:00 uur in de verkoop via de website van Paradiso.

Gerelateerd nieuws