Meld je aan voor de nieuwsbrief:

28/08/20

Tabitha komt met nieuwe single en gelijknamig Album: ‘Hallo met mij’

Tabitha heeft vandaag haar nieuwe single ‘Hallo Met Mij’ uitgebracht. De track is de nieuwe single van het gelijknamige album welke op 25 september verschijnt. De single is nu te beluisteren op onder meer alle bekende streamingdiensten.

Tabitha over de nieuwe single: “Hallo Met Mij is voor mij de belichaming van een nieuwe periode in mijn carrière die ik hiermee aankondig. Het is mijn eerste solo album dat gaat uitkomen op mijn eigen label, dat is heel bijzonder voor mij. Ik kijk er naar uit om het grote publiek in Nederland kennis met mij en mijn muziek te laten maken. Het wordt tijd dat ook de rest van Nederland mij beter leert kennen.”

Tabitha is met 300 miljoen streams op Spotify de meest gestreamde vrouwelijke artiest van 2019. De zangeres scoorde onder meer grote hits als ‘Hij Is Van Mij’, ‘Slapen Met Het Licht Aan’, ‘Het Spijt Me Niet’ en ‘Moment’. Vanaf donderdag 3 september is Tabitha wekelijks te zien als één van de deelnemers van het tv-programma ‘Beste Zangers’. Volgend jaar staat ze onder andere op Concert at SEA.

Gerelateerd nieuws