Meld je aan voor de nieuwsbrief:

11/09/20

Tabitha brengt debuutalbum ‘Hallo Met Mij’ uit

Amsterdam – Het langverwachte debuutalbum ‘Hallo Met Mij’ van zangeres Tabitha verschijnt op vrijdag 25 september aanstaande. Het pop-album telt veertien nummers, waaronder de eerder uitgebrachte gelijknamige single Hallo Met Mij.

 

De meest gestreamde vrouwelijke artiest van 2019 heeft de afgelopen jaren een enorme muzikale groei doorgemaakt. Ze ontwikkelde zich als veelzijdige zangeres én songwriter van popmuziek. Dat is ook terug te horen op het album.

 

Het album staat voor mij voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière, waarin ik het grote publiek van Nederland kennis wil laten maken met mij en mijn muziek. Het is een pop-album met veel solonummers. De nummers gaan over de dingen die ik heb meegemaakt. Ik geloof dat veel vrouwen hetzelfde meemaken of zich erin zullen herkennen. We zijn niet alleen in de dingen die we meemaken. Ik hoop dat iedereen wat steun kan halen uit de muziek die ik maak, zoals het mij ook steun geeft, aldus Tabitha.

 

Release Party voor fans

Op donderdag 24 september aanstaande presenteert Tabitha haar album voor een select groepje fans in De Melkweg in Amsterdam. Dit evenement wordt samen gehost met presenting partner PUMA. Op deze avond treedt Tabitha voor het eerst naar buiten als officiële PUMA ambassadeur en brengt live een aantal nummers ten gehore voor fans en relaties. Kaarten voor de release party geeft de zangeres weg via haar Instagram-account samen met vijftien speciaal ontworpen Hallo Met Mij’ PUMA Deva-Sneakers.

 

Over Tabitha

Tabitha is met 300 miljoen streams op Spotify de meest gestreamde vrouwelijke artiest van 2019. De zangeres scoorde onder meer grote hits als Hij Is Van Mij, Slapen Met Het Licht Aan, Het Spijt Me Niet en Moment. Ze heeft net haar single Hallo Met Mij uitgebracht, die nu de hitlijsten bestormt. Tabitha is op dit moment wekelijks te zien als één van de deelnemers van het tv-programma Beste Zangers.

 

Dit jaar staat ze met haar eigen ‘unplugged’ show op 10 oktober in TivoliVredenburg in Utrecht en 7 november in de 013 in Tilburg. Volgend jaar is ze onder andere te zien op Concert at SEA.

Gerelateerd nieuws