Meld je aan voor de nieuwsbrief:

09/06/22

Rob de Nijs is klaar voor zijn afscheidsconcert

Op 22 juni aanstaande zal Rob de Nijs voor de laatste keer het podium betreden. Onder de titel ’t Is Mooi Geweest zal de zanger zijn allerlaatste concert ooit verzorgen, dit gaat plaatsvinden in de Ziggo Dome Amsterdam. Voor het concert, dat in december direct was uitverkocht, zijn extra tickets beschikbaar gekomen.

Eerder werd het concert wegens ziekte van Rob uitgesteld. Maar nu, na revalidatie en repetities met zijn Pur Sang band is Rob de Nijs klaar voor deze bijzondere avond met zijn fans. Zelf zegt hij hierover: “Eindelijk kan het concert gaan plaatsvinden, ik kijk er enorm naar uit om nog één keer met mijn eigen Pur Sang Band en een aantal mooie gasten op te treden”.

Het afscheidsconcert zal in het teken staan van zijn oeuvre. Van Ritme van de Regen, Malle Babbe, Banger Hart en Het Werd Zomer tot zijn laatste single Niet Voor Het Laatst. Naast Rob de Nijs zijn er gastoptredens van Claudia de Breij, Danny Vera, Paskal Jakobsen, Sanne Wallis de Vries, Trijntje Oosterhuis en Waylon. Zij vertolken ieder hun favoriete songs uit het rijke repertoire van Rob de Nijs.

Sinds enkele jaren heeft de 79-jarige zanger de ziekte van Parkinson en zal nog één keer groots schitteren voor alle fans en iedereen die van zijn songs houdt. Op 22 juni gaat er muziekgeschiedenis worden geschreven in de Ziggo Dome. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.nl en www.robdenijs.nl.

Gerelateerd nieuws