Meld je aan voor de nieuwsbrief:

14/12/21

Allerlaatste optreden Rob de Nijs in de Ziggo Dome

Zondag 10 april 2022 zal Rob de Nijs zijn laatste optreden geven. Dit zal plaatsvinden in de Amsterdamse Ziggo Dome. Onder de titel ’t Is Mooi Geweest zal de 78-jarige zanger samen met zijn uitgebreide Pur Sang Band zijn allerlaatste concert ooit verzorgen.

Het is voor Rob een afscheid van het publiek dat hem jarenlang omarmd heeft. ‘Zij hebben ervoor gezorgd dat ik muziek kon maken en op podium mocht staan. Nog één keer trek ik samen met mijn band alle registers open en sluiten we hiermee mijn carrière groots af’, aldus Rob de Nijs.

Gedurende zijn carrière van meer dan 60 jaar heeft de zanger op alle denkbare podia in Nederland en ver daarbuiten mogen optreden, alleen de Ziggo Dome ontbrak nog op zijn lijst. De avond zal in het teken staan van het oeuvre van Rob de Nijs, vanaf zijn eerste hit Ritme Van De Regen tot aan zijn laatste single Wat Als Later Nu is. Naast Rob de Nijs zijn er gastoptredens van o.a. Paskal Jakobsen, Daniël Lohues, Danny Vera en Claudia de Breij.

Sinds enkele jaren heeft Rob de ziekte van Parkinson maar dat weerhoudt hem er niet van om nog één keer groots te schitteren voor alle fans en iedereen die van zijn songs houdt. Op zondag 10 April gaat er muziekgeschiedenis worden geschreven in de Ziggo Dome en zoals de zanger het zelf omschrijft: ‘We gaan eruit met een knaller’.

Tickets zijn vanaf vrijdag 17 december 11:00 uur verkrijgbaar via www.robdenijs.nl

Gerelateerd nieuws