Meld je aan voor de nieuwsbrief:

11/01/19

Alain Clark met nieuw album het theater in

Alain Clark kondigt ter gelegenheid van zijn nog te verschijnen nieuwe album ‘Sunday Afternoon‘ een aantal theatershows aan.

De voorstellingen gaan in mei 2019 in Eindhoven, Groningen en Utrecht plaatsvinden. De kaartverkoop is vandaag gestart via de websites van de theaters. Naar aanleiding van de uitverkochte voorstelling in Carré op 25 januari heeft de zanger besloten om nog drie optredens in het theater te geven. Op 4 mei staat Alain Clark in TivoliVredenburg, 17 mei Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven en tenslotte op 23 mei in De Oosterpoort in Groningen.

‘Voor het nieuwe album was ik op zoek naar een paar mooie theaters om mijn nieuwe muziek te laten horen. Het zijn vooral liedjes met een verhaal, en het theater is de juiste plek om de songs live te spelen”, aldus Alain clark. Het nieuwe album Sunday Afternoon zal in het voorjaar van 2019 uitkomen.

Bekend van hits als ‘Father & Friend‘, ‘Blow me Away‘ en ‘Back in my World‘ is de zanger, gitarist, componist, producer en vooral muzikant in hart en nieren niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. De kaartverkoop is vandaag gestart via de websites van de theaters.

Theatertour
Alain Clark live zien? Dat kan! Kaarten voor de tour zijn nog te koop, bekijk hieronder waar:

25 januari: Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (Uitverkocht)
04 mei: TivoliVredenburg, Utrecht
17 mei: Muziekgebouw Frits Philips, Eindhoven
23 mei: Oosterpoort, Groningen

Gerelateerd nieuws