Meld je aan voor de nieuwsbrief:

18/08/21

Froukje kondigt show in Paradiso aan

Zangeres Froukje heeft een show in Paradiso Amsterdam aangekondigd op vrijdag 18 maart 2022. Het is de grootste show tot nu toe van haar carrière. De kaartverkoop start op vrijdag 20 augustus 10:00 uur via www.paradiso.nl.

Froukje kijkt uit naar haar optreden; “Onlangs mochten we een paar dagen repeteren in de kleine zaal van Paradiso, dat was al heel bijzonder. Ik kijk enorm uit naar deze show, voor een volle grote zaal. Door alle corona-maatregelen was dat voor mij niet vanzelfsprekend. Ik kan niet wachten!”.

Froukje’s carrière verloopt in een stormachtige ontwikkeling. De 19-jarige zangeres uit Rotterdam bracht dit jaar haar debuut-EP ‘Licht En Donker’ uit en behaalde in korte tijd meer dan 20 miljoen streams op Spotify met liedjes als ‘Ik Wil Dansen’ en ‘Onbezonnen’. Ze brak door met het liedje ‘Groter Dan Ik’ wat een zelfgeschreven perspectief op de klimaatcrisis was. Froukje won dit jaar een 3FM Award en ESNS Kickstart Award en was onlangs het gezicht van een commercial van de Nederlandse Spoorwegen.

Gerelateerd nieuws