Meld je aan voor de nieuwsbrief:

12/02/21

Douwe Bob brengt single ‘Was It Just Me’ uit voor mensen met een gebroken hart

Douwe Bob heeft vanavond zijn nieuwe nummer ‘Was It Just Me’ uitgebracht. Het liedje is vanaf nu te beluisteren via Spotify en de lyricvideo is te bekijken op YouTube

Dat deze single vlak voor Valentijnsdag uitkomt is geen toeval: “’Was It Just Me’ vertelt het verhaal van een klassieke breakup. Ondanks dat er heel veel mensen samen zijn met hun liefde op Valentijnsdag zijn er ook veel mensen alleen en niet in the mood. Geloof me, ik ben daar ook geweest en daarom voor hen dit liedje om een beetje troost te bieden” aldus Douwe Bob.

Het nummer is de tweede single van het nieuwe album van Douwe Bob dat dit voorjaar uit zal komen. Net als bij de eerste single ‘Hold On’ wil hij het nummer opdragen en spelen voor iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken, maar door de huidige maatregelen is dat even lastig. “Toch blijf ik zoeken naar manieren waarop ik wel iets kan doen” vertelt Douwe. “De vorige keer ben ik naar Leiden gereden om daar voor een moeder van een dochter die werd gepest te spelen in een lege Leidse Schouwburg. Misschien moet ik het deze keer wel vanachter een beeldscherm doen, maar ik ga snel iets verzinnen.”

Douwe Bob scoorde hits als ‘Hold Me’, ‘Multicoloured Angels’ en ‘Shine’. Met het liedje ‘Slow Down’ deed hij mee aan het Eurovisie Songfestival. De zanger uit Amsterdam won drie Edisons in zijn carrière en heeft een gewaardeerde live-reputatie opgebouwd op festivals als Pinkpop en Concert at SEA.

Gerelateerd nieuws