Meld je aan voor de nieuwsbrief:

23/11/20

Boekingstip voor uw online event: Douwe Bob

Op zoek naar een online optreden van een bekende artiest met veel interactie? Dan is Douwe Bob misschien iets voor jou. Met zijn gitaar op schoot maakt hij vanuit zijn woonboot rustig een praatje met jou en je collega’s, relaties en familieleden, speelt hij verzoekjes en raakt hij een gevoelige snaar met zijn prachtige liedjes.

Douwe Bob scoorde hits als Hold MeMulticoloured Angels en Shine. Met het liedje Slow Down deed hij mee aan het Eurovisie Songfestival. De zanger uit Amsterdam heeft een gewaardeerde live-reputatie opgebouwd en staat normaal gesproken op festivals als Pinkpop, Concert at SEA en in concertzalen zoals de AFAS LIVE.

Samen proosten tijdens een exclusieve online borrel?
Douwe Bob is tijdelijk beschikbaar voor online optredens die exclusief te beleven zijn in een al dan niet afgesloten digitale omgeving. Een persoonlijk en op maat gemaakt online optreden waarbij hij op interactieve wijze uw personeel, relaties, klanten of familieleden zal verbinden tijdens een gezellige online kerstborrel of knallend virtueel eindejaarsevent. We denken graag met u mee over de mogelijkheden om toch gezamenlijk terug te kunnen kijken op een bijzonder jaar en te kunnen proosten op een goed en gezond 2021.

Informeer naar de mogelijkheden!

Gerelateerd nieuws