Meld je aan voor de nieuwsbrief:

21/11/12

Alain Clark: Nieuw bij AAA2010!

This Ain’t Gonna Work, Father & Friend, Blow Me Away, Foxy Lady, en Hold On… slechts een greep uit de enorme stapel hits van de man die de Nederlandse hitlijsten sinds een aantal jaren domineert: Alain Clark.
  
Niemand kan meer om deze rasartiest heen en zijn prijzenkast omvat onder andere een Zilveren Harp, Mega Award en een Edison Music Award voor de beste mannelijke artiest. Ook in het buitenland bleef zijn succes niet onopgemerkt en zijn muziek wordt uitgebracht in o.a. het Verenigd Koninkrijk, Italië, Zwitserland en Brazilië.

 Het album ‘Live It Out’ is inmiddels met maarliefst 3x (!) platina bekroond. Na de eveneens succesvolle plaat ‘Colorblind’, verscheen afgelopen jaar het funky album ‘Generation Love Revival’. Een zeer persoonlijk album met pompende basslines en teksten over het leven, liefde en lust.
  
Momenteel zet Alain de grote zalen van Nederland in vuur en vlam met zijn clubtour. In het voorjaar van 2013 zal er nieuw materiaal verschijnen.
  
Daarnaast blijft Alain volop beschikbaar voor al uw zakelijke events. Een show waarin al zijn bekende nummers voorbijkomen. Een feest der herkenning met swingende uptempo nummers, heerlijke soul en emotionele ballads: Alain brengt een ongelooflijke show en is dé perfecte afsluiter van uw bedrijfsevenement, eindejaarsfeest, relatie-event of galadiner.
  
Alain Clark is te boeken in diverse settings:
-Met zijn volledige live band-In kleine setting (combo) -Als gastsolist (bijv. met Stephan Geusebroek Band)-Akoestisch
  
TIP:
Als meeroptie is het mogelijk om vader Dane Clark bij te boeken. Het emotionele duet ‘Father & Friend‘ is een fantastisch hoogtepunt van de show waar uw gasten nog lang over zullen napraten.
  
Voor besloten* boekingen van Alain Clark:
 Bel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / info@aaa2010.nl 
  
* Besloten: geen kaartverkoop – publiek op uitnodiging – geen media en/of promotie

 
Voor openbare boekingen van Alain Clark:
 Bel of mail naar Agents After All: 020-5210010 / info@agentsafterall.nl

Gerelateerd nieuws