Meld je aan voor de nieuwsbrief:

20/02/14

Alain Clark: Nieuw album en nieuwe clubtour!

Het langverwachte nieuwe album van Alain Clark heet ‘Walk With Me’ en is afgelopen week verschenen en heeft de eerste lovende recensies al ontvangen. Op 28 februari wordt de release gevierd met een concert in de Amsterdamse Paradiso.

Van het album verschenen al diverse singles, waaronder ‘Back In My World’, ‘Lose Ourselves’, ’Anywhere Else’ en het recent verschenen ‘Whatever’.

In april en mei trekt Alain met zijn band langs de grotere clubs van Nederland en in het najaar staat een grote theatertour op de planning.

Daarnaast blijft Alain volop beschikbaar voor al uw zakelijke events. Een show waarin al zijn bekende nummers voorbijkomen. Een feest der herkenning met swingende uptempo nummers, heerlijke soul en emotionele ballads.

Of het nu gaat om een spectaculair optreden als de afsluiter van uw bedrijfsevenement of een intiem akoestisch optreden in kleine setting tijdens uw diner of relatie-event: Alain Clark zorgt altijd voor een onvergetelijk optreden.

Alain Clark is te boeken in diverse settings:
-Met zijn volledige live band
-In kleine setting (combo)
-Als gastsolist (bijv. met Stephan Geusebroek Band)
-Akoestisch

TIP: Als meeroptie is het mogelijk om vader Dane Clark bij te boeken. Het emotionele duet ‘Father & Friend‘ is een fantastisch hoogtepunt van de show waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Voor besloten* boekingen van Alain Clark:
Bel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / info@aaa2010.nl

* Besloten: geen kaartverkoop – publiek op uitnodiging – geen media en/of promotie

Voor openbare boekingen van Alain Clark:
Bel of mail naar Agents After All: 020-5210010 / info@agentsafterall.nl

Gerelateerd nieuws