Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Van Dik Hout: Ook in akoestische setting te boeken!
  Van Dik Hout: Ook in akoestische setting te boeken!
 • Exclusief bij Agents After All AAA2010: Van Dik Hout
  Exclusief bij Agents After All AAA2010: Van Dik Hout
 • Van Dik Hout: Ook in akoestische setting te boeken!
  Van Dik Hout: Ook in akoestische setting te boeken!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

(Vereist)

Van Dik Hout

Sinds hun doorbraak in 1994 staat de band Van Dik Hout aan de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden ze met ‘Stil In Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. 

Er zijn maar weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Het aantal bands dat na zo’n periode nog altijd met de gretigheid van een jonge hond musiceert, is helemaal op één hand te tellen. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid. Een Nederpopinstituut dat trots is op het muzikale verleden, maar altijd vooral vooruit is blijven kijken.

Prijs Van Dik Hout boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Van Dik Hout. Wil je Van Dik Hout boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Van Dik Hout. Wil je Van Dik Hout boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Edwin Mulder

Boekingsmogelijkheden

 • Live Band
 • Akoestische setting
 • Trio bezetting

Social media Van Dik Hout

Twitter

Video

Nieuws Van Dik Hout