Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Boekingstip: Rolf Sanchez met live band!
    Boekingstip: Rolf Sanchez met live band!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is niet meer weg te denken bij de Nederlandse radio- en televisiestations, maar wat niet iedereen weet is dat hij al eerder wereldwijd succes had in Latijns-Amerika. Op social media kreeg hij bekendheid door het dansje op zijn zomerse nummer 1-hit ‘Más Más Más’. En nog steeds scoort Rolf Sanchez de ene na de andere hit. Tijdens zijn optredens brengt Rolf Sanchez altijd veel energie met zich mee. Hij blaast het publiek omver met zijn vocale kunsten en laat iedereen dansen als echte latino’s en latina’s.

In 2019 werd Rolf Sanchez in Nederland geliefd onder een breed publiek door zijn deelname aan ‘De Beste Zangers van Nederland’ en scoorde daarna de ene na de andere hit. Zijn duet ‘Pa Olvidarte’, leverde meer dan 50 miljoen streams, een #2 notering in de top 40 en dubbel platina op. In 2020 scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit in verschillende hitlijsten met ‘Más Más Más’. In 2021 kreeg hij een gouden plaat voor ‘Ven Ven’ en werd hij onderdeel van de succesvolle gelegenheidsformatie ‘The Streamers’.

Rolf Sanchez blijft een authentiek muziekfenomeen dat zijn publiek betovert met zijn hoogwaardige vocale talent en erin slaagt om iedereen te laten dansen als een echte latino/a. Wie een optreden van Rolf Sanchez bijwoont, kan rekenen op, zoals hij het zelf graag zegt, “een rollercoaster vol emotie”.

Prijs Rolf Sanchez boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen met live band van Rolf Sanchez. Wil je Rolf Sanchez met live band boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Rolf Sanchez. Wil je Rolf Sanchez boeken in jouw zaal of op jouw festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Celina van Gool

Boekingsmogelijkheden

  • Live Band

Social media Rolf Sanchez

Twitter

Video

Nieuws Rolf Sanchez