Meld je aan voor de nieuwsbrief:

11/04/24

Rolf Sanchez geeft concert in AFAS Live en brengt nieuwe single ‘Un Chance’ uit

Rolf Sanchez geeft op zaterdag 14 december 2024 een concert in AFAS Live, Amsterdam. Dit wordt het grootste concert uit de carrière van Rolf Sanchez en hij viert dit onder de noemer ‘Una Noche’. Vanmiddag komt ook de nieuwe single uit van Rolf, getiteld ‘Un Chance’, welke onder andere te beluisteren is op Spotify. De kaartverkoop van het concert start aanstaande maandag 15 april om 10:00 uur via www.rolfsanchezlive.nl.

Vanmiddag lanceert Rolf Sanchez zijn nieuwe single ‘Un Chance’, een vrolijk en zomers uptempo Spaans-Nederlandstalig nummer. In dit lied vraagt hij een vrouw hem een kans te geven, zodat hij kan laten zien dat hij alles voor haar zou doen.

De show in de AFAS LIVE belooft een Latijns spektakel te worden met een mix van Sanchez’s eigen nummers en covers, allemaal in zijn unieke stijl. Begeleid door zijn 13-koppige band wordt het een avond vol dansen, zingen, een lach en een traan. “Ik heb de afgelopen maanden veel alleen gereisd, om voornamelijk de liefde voor mezelf weer terug te vinden. En die liefde voor mezelf heb ik teruggevonden. Tijdens dat proces kwam ik erachter dat niets mij gelukkiger maakt dan het delen van mijn muziek en het spelen voor mensen. Ik heb echt onwijs veel zin in mijn show in AFAS LIVE”, aldus Rolf Sanchez.

Rolf Sanchez werd bekend met zijn combinatie van Nederlands- en Spaanstalige muziek. Hij is het meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latinmuziek en wordt daarom ook wel de ‘Dutch King of Latin’ genoemd. Hij scoorde hits met liedjes als ‘Pa Olvidarte’, ‘Ven Ven’, ‘Darte Un Beso’ en ‘Más Más Más’. Rolf Sanchez speelde op festivals als Paaspop, Appelpop en Concert at SEA. Recentelijk nam hij een platina award in ontvangst voor 100 miljoen+ streams voor zijn album ‘Mi Viaje’.

Gerelateerd nieuws

Momenteel geen gerelateerd nieuws.