Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Queen Must Go On: Exclusief bij Agents After All
    Queen Must Go On: Exclusief bij Agents After All
  • Queen Must Go On: Nu beschikbaar voor besloten events!
    Queen Must Go On: Nu beschikbaar voor besloten events!
  • Queen Must Go On: Winnaar van Battle of the Bands 2022
    Queen Must Go On: Winnaar van Battle of the Bands 2022

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Queen Must Go On

Queen Must Go On is de meest sensationele Queen tributeband van Nederland. Deze  Nijmeegse, vierkoppige band heeft een heldere visie: de geweldige muziek van Queen in  ere houden! Tijdens elk optreden brengen de bandleden een spectaculaire, muzikale ode  aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. De leden van deze tributeband laten hun publiek genieten van de muziek van één van de meest succesvolle rockbands ooit. 

De bandleden
Zanger van de band Ward Palmen straalt op het podium als vertolker van de legendarische Freddie Mercury. Hij probeert de originele zanglijnen zo precies mogelijk te benaderen. Doordat hij een flink bereik heeft, weet hij zijn publiek keer op keer te betoveren. Ward heeft Queen Must Go On opgericht en legt in samenspel met bassist Geert Horvers elk optreden weer een vette basis die het je onmogelijk maakt om niet mee te bewegen. Het adembenemende gitaarspel van Ralph Derksen maakt de band compleet. Voor die echte Queen-sound maakt de band gebruik van dezelfde instrumenten en versterkers als Queen zelf. Het totaalplaatje zorgt voor een authentieke sound en sfeer die je bij geen enkele andere tributeband vindt. 

Winnaar SBS6 ‘The tribute – Battle of the bands’
In 2022 deed Queen Must Go On mee aan het programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’. Elke tributeband moest proberen om zo dicht mogelijk bij de sound en stem van het origineel te komen. Als winnaars mochten ze in mei 2022 als headliner optreden de Ziggo Dome bij ‘The Tribute – Live in Concert’. 

Uitverkocht Ziggo Dome
Maar hier stopt het succesverhaal van Queen Must Go On niet, op 30 april 2023 gaf Queen Must Go On hun eigen, uitverkochte, concert in de Ziggo Dome. Tijdens dit concert vierde de band 50 jaar Queen. Dit deden ze met diverse gastartiesten zoals Roel van Velzen en Francis van Broekhuizen. 

Queen Must Go On boeken
Wanneer je deze tributeband boekt, krijg je werkelijk de complete Queen-ervaring. De speellijst is nauwkeurig samengesteld en alle nummers worden tot in perfectie en vol overgave gespeeld. 

Al je favoriete hits als ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Are the Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en uiteraard ‘The Show Must Go On’ komen voorbij. Daarnaast brengt de band nummers uit de begintijd van Queen ten gehore. 

So, do you want to experience A Kind of Magic? Boek dan nu Queen Must Go On en laat je betoveren! 

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Queen Must Go On. Wil je Queen Must Go On boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Queen Must Go On. Wil je Queen Must Go On boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Stefan Bruinsma

Boekingsmogelijkheden

  • Live Band

Social media Queen Must Go On

Twitter

Video

Nieuws Queen Must Go On