Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Boekingstip: Prins S. en De Geit
  Boekingstip: Prins S. en De Geit
 • Nieuws bij Agents After All AAA2010...
  Nieuws bij Agents After All AAA2010...
 • Prins S. en De Geit...
  Prins S. en De Geit...
 • ...nu te boeken voor besloten events!
  ...nu te boeken voor besloten events!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Prins S. en De Geit

Daar was eens een nieuwe Nederlandstalige band uit Den Haag Prins S. en De Geit. De knappe Prins S. (rap/zang/keyboard/gitaar) zijn Marne (zang/gitaar) en Daniel (Beats & Synths) spelen de sterren van de hemel. Luister naar hun singles Nacht en Kinderboerdeij (Keiblij) op Spotify. Beide genieten al support op radio 3FM en het album is in de maak. De muziek is een mix van rap, elektronische en experimentele popmuziek.

Sparks in Het Strijkijzer
Lang lang geleden in het koninklijke Den Haag  woonde Prins S. in een toren van wel 42 verdiepingen hoog genaamd ‘Het Strijkijzer’. Ook componist/producer Marne vond daar een veilig heenkomen. Ze kwamen elkaar regelmatig tegen in de gemeenschappelijke ruimtes en zo ontstond een mooie vriendschap. Tijdens hun potjes ping pong raakten ze aan de praat over geitjes en muziek. Na het horen van Prins S’ demo Nacht  was Marne zo enthousiast en ging direct met de tekst en de mix aan de slag.  Jeugdvriendje Daniel – producer en sound engineer-  maakte de perfecte mix.

Een schat aan….
Prins S. en De Geit herbergt een schat aan muzikale en performance ervaring, kunde en opleiding.

Als klein prinsje was charismatisch frontman Scott Beekhuizen (24) alias Prins S. al gepassioneerd én gefrustreerd door taal. Pas toen hij zijn super dyslexie leerde omarmen, vonden al die wonderschone poëtische teksten en concepten in zijn hoofd hun weg.  Denk aan  kleinkunst getint materiaal  à la Drs. P en Spinvis gecombineerd met hiphop. Prins S. is afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht en nu  werkzaam als acteur. Ook maakt hij muziek voor theatervoorstellingen, schrijft teksten, creëert melodieën, rapt, zingt en werkt aan performance voor Prins S. en De Geit.

Multitalent Marne Miesen (41), speelt gitaar vanaf zijn achtste, won op 18-jarige leeftijd de Kunstbende Prijs, volgde zang/dans/drama aan het Conservatorium Rotterdam, speelde in diverse theater/musical producties waaronder Help! The Beattles, componeerde vele theater voorstellingen en werkt nu als componist/producer.

Toen Daniel Ortgiess (42) de acid-housesingle Stakker Humanoid van Humanoid op zijn 9e hoorde, wist hij het. Elektronische muziek maken is the bomb. Studeerde af aan de elektronische opleiding van de Rock Academie, voorzag dramaserie Bones van muziek in LA,  trad wereldwijd op als We Are Loud na het megasucces met de track  Booyah en nu werkzaam als producer/sound engineer/sound designer/songwriter/dj.

 Prins S. en De Geit maken een nieuw geluid. Houd deze band in de gaten!

Prijs Prins S. en De Geit boeken?

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Prins S. en De Geit. Wil je Prins S. en De Geit boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Prins S. en De Geit. Wil je Prins S. en De Geit boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Maarten Middendorp.

Boekingsmogelijkheden

 • Live Band

Social media Prins S. en De Geit

Video

Nieuws Prins S. en De Geit

Momenteel geen nieuws.