Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Flemming: Te boeken met DJ of met live band
  Flemming: Te boeken met DJ of met live band
 • Flemming: Nieuw bij Agents After All AAA2010
  Flemming: Nieuw bij Agents After All AAA2010
 • Flemming: Te boeken met DJ of met live band
  Flemming: Te boeken met DJ of met live band
 • Flemming: Nieuw bij Agents After All AAA2010
  Flemming: Nieuw bij Agents After All AAA2010

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

FLEMMING

FLEMMING brengt frisse, catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten. Met debuutsingle ‘Amsterdam’ zet FLEMMING meteen een authentieke sound neer, wat al snel leidt tot een succes op zowel radio als Spotify. Tot zijn grote verrassing is ‘Amsterdam’ binnen drie maanden al goud. Opvolger ‘Zij Wil Mij’ is onmiskenbaar catchy en vrolijk. Met nog veel meer muziek op de plank kan FLEMMING niet wachten om meer van zichzelf te laten horen in 2022.

Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder 
dat FLEMMING al van jongs af aan actief is in de muziekindustrie, o.a. als songwriter en zanger in verscheidene bands. In 2019 releaset de zanger zijn Engelstalige debuutalbum. Met zijn vocals op de hit ‘Miss You’ (Tungevaag, Sick Individuals, MARF) stond FLEMMING 14 weken in de Nederlandse Top 40 en in de hitlijsten van verschillende landen in Europa én de Verenigde Staten. Nu maakt FLEMMING als soloartiest definitief de keuze voor het Nederlands. FLEMMING stond eerder al in het voorprogramma van Suzan & Freek en Teske de Schepper, op Eurosonic Noorderslag en Pinkpop.

Te boeken in verschillende settings
Naast boekingen met volledige live band is Flemming ook met tape te boeken, ondersteund door een DJ. Naast zijn eigen hits speelt hij ook diverse herkenbare covers. Informeer naar de vele mogelijkheden!

Prijs Flemming boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Flemming. Wil je Flemming boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Flemming. Wil je Flemming boeken in jouw zaal of op jouw festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Celina van Gool

Boekingsmogelijkheden

 • DJ optreden
 • Live band

Social media FLEMMING

Video

Nieuws FLEMMING