Meld je aan voor de nieuwsbrief:

08/05/24

FLEMMING gaat op theatertour

FLEMMING gaat begin volgend jaar voor het eerst op theatertour. Van januari tot april 2025 reist de artiest langs verschillende theaters in Nederland, van Groningen tot aan Limburg. De kaartverkoop start op woensdag 1 mei om 12:00 uur via de websites van de theaters.

Na twee uitverkochte concerten in de AFAS Live afgelopen najaar en vele shows op festivals en in clubs, is het tijd voor FLEMMING’s allereerste theatertour. Het theater is geen onbekende plek voor FLEMMING: ‘Ik begon mijn carrière ooit als klein jochie toen ik in de musical Ciske de Rat speelde. Ik vind het daarom extra leuk om nu met mijn eigen muziek terug te keren naar de theaters, de cirkel is rond zou je kunnen zeggen. Ik kijk er naar uit mijn muziek en verhalen te delen met mijn fans’, aldus de zanger. FLEMMING belooft in zijn tour zijn bekende liedjes te spelen, persoonlijke verhalen te delen en liedjes in een ander jasje te steken.

FLEMMING scoorde de laatste jaren met liedjes als ‘Amsterdam’, ‘Automatisch’ en ‘Alles Op Gevoel’ grote hits. Hij won dit jaar een Edison Award en nam een MTV Award in ontvangst. Ook ontving hij als eerste Nederlandse artiest een diamanten award voor zijn debuutalbum, dat meer dan 200 miljoen keer werd gestreamd. FLEMMING gaf afgelopen jaar twee uitverkochte concerten in AFAS Live en speelde op grote festivals als Concert at SEA en Zwarte Cross.

Gerelateerd nieuws