Meld je aan voor de nieuwsbrief:

29/10/20

Uw eindejaarsevent? The show must go on(line)!

Ondanks de beperkende maatregelen i.v.m. COVID-19 zijn er gelukkig volop mogelijkheden om uw eindejaarsevent dit jaar toch door te laten gaan… online! Zeker in deze tijd waarin men zoveel mogelijk thuiswerkt is het belangrijk om verbonden met relaties of personeel te blijven. Onze artiesten zijn beschikbaar voor online optredens die exclusief voor uw gasten te beleven zijn.

Denk aan bijvoorbeeld een interactief online optreden van Trijntje Oosterhuis met kerstrepertoire of een akoestisch optreden van Alain Clark vanuit zijn Safe Space. Een exclusief virtueel optreden van Caro Emerald in kleine setting of juist een dampende DJ-set van Willie Wartaal of The Partysquad. Of heeft u liever een lied op maat voor uw relaties door The Kik of voor uw personeel een online oudejaarsconference van Veldhuis & Kemper…voor elk event hebben we een passende invulling.

Of het nu gaat om een virtuele zakelijke bijeenkomst met uw relaties of klanten, een online vrijdagmiddagborrel om uw personeel te verrassen of als alternatief voor een verjaardagsfeest, sweet 16-party of huwelijksfeest met familie en vrienden. Voor elke gelegenheid zijn er mogelijkheden om uw gasten samen te brengen.

Op het geboekte tijdstip logt iedereen in op uw online omgeving waar de artiest alleen voor uw gasten een uniek en exclusief optreden zal geven. Klein, intiem akoestisch of een spectaculaire DJ-set vanuit de woonkamer of studio van de artiest.

Voor meer informatie over alle beschikbare artiesten en de mogelijkheden, neem contact met ons op!

Met vriendelijke groeten,
Ronald Tetteroo

Gerelateerd nieuws