Meld je aan voor de nieuwsbrief:

08/11/17

Tour en nieuw album voor Jacqueline Govaert

Het nieuwe album van Jacqueline Govaert is klaar en heet ‘Lighthearted Years’! Het album is onlangs uitgekomen en binnenkort start Jacqueline haar nieuwe clubtour.

In 1999 werd Jacqueline als frontvrouw van Krezip in één klap bekend in Nederland dankzij het nummer ‘I Would Stay’. Na een reeks hits en succesvolle albums besloot de groep in 2009 te stoppen.

In 2010 verscheen Jacquelines eerste solo-album ‘Good Life’ en deze werd vier jaar later opgevolgd met ‘Songs To Soothe’, dat binnenkwam op de eerste positie van de albumcharts. Inmiddels is het nieuwe album ‘Lighthearted Years’ uit en met een uitverkochte clubtour (afsluiter Paradiso!) in het vooruitzicht kan het niet anders dan een mooi jaar worden.

Akoestische setting
Naast de reguliere setting met volledige liveband is Jacqueline Govaert uitsluitend voor besloten evenementen ook beschikbaar in een unieke intieme akoestische setting.

Bekijk hier de akoestische videopromo!
Voor besloten* boekingen van Jacqueline Govaert:
Bel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / info@aaa2010.nl

(* Besloten = geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen spaaracties of commerciele activaties, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Voor openbare boekingen van Jacqueline Govaert:
Bel of mail naar Agents After All: 020-5210010 / info@agentsafterall.nl

Gerelateerd nieuws