Meld je aan voor de nieuwsbrief:

17/10/13

The Velvet Room: Michiel Borstlap’s exclusieve mini-concertlocatie!

 De Nederlandse pianist en componist Michiel Borstlap viert dit jaar zijn 25-jarige jubileum. Dat doet de internationaal gewaardeerde pianist met onder meer een boekuitgave, de release van zijn nieuwe album ‘Reflective’ en een nieuwe theatertour.

Het album ‘Reflective‘ werd op maandag 7 en dinsdag 8 oktober officieel ten doop gehouden tijdens twee concerten in De Kleine Komedie in Amsterdam. Aansluitend vervolgt Borstlap zijn jubileumtour langs meer dan 25 theaters in Nederland en België. Het jubileumjaar wordt extra luister bijgezet door de uitgave van het eerste pianoboek van Borstlap, getiteld Solo Piano.

The Velvet Room Exclusive
Een unieke mogelijkheid om Michiel Borstlap aan het werk te zien, is een bezoek aan The Velvet Room. Deze studio/concertzaal is gelegen in de residentie van Michiel Borstlap. Op kasteel Zwaanwijck is een prachtige ruimte omgebouwd tot een miniatuurversie van Het Concertgebouw Amsterdam en biedt plaats aan slechts 18 toeschouwers. Een exclusief en zeer intiem prive-optreden voor alleen u en uw relaties!

Besloten events
Daarnaast is Michiel uitstekend inzetbaar tijdens uw overige besloten events, zowel solo als met zijn trio. Informeer naar de mogelijkheden!

Gerelateerd nieuws