Meld je aan voor de nieuwsbrief:

12/02/18

The BlueBirds: Nieuw bij AAA2010!

Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie The BlueBirds is geboren.

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting Americana en Country songs. Het publiek beleeft klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven The BlueBirds hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre. Onlangs kwam de tweede single ‘Famous’ uit en traden The BlueBirds op bij RTL Late Night. Bekijk hier de optredens terug!

Drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound vormen een bijzondere eenheid. Laat je verrassen door deze dames met hun muzikaliteit, hun liefde voor muziek, plezier en verhalen. Op 1 maart 2018 start de eerste clubtour van The BlueBirds met een uitverkochte Paradiso Amsterdam.

The BlueBirds (Full band)
-Optreden met live band
-Optreden van 1 x 60 min.
-Exclusief licht en geluid

The BlueBirds (Akoestische set)
-Akoestisch optreden
-Optreden van 1 x 20 a 25 min.
-Exclusief licht en geluid

Voor besloten* boekingen van The BlueBirds:
Bel of mail naar AAA2010: 020-7600312 / info@aaa2010.nl

* Besloten: geen kaartverkoop – publiek op uitnodiging – geen media en/of promotie

Voor openbare boekingen van The BlueBirds:
Bel of mail naar Agents After All: 020-5210010 / info@agentsafterall.nl

Gerelateerd nieuws