Meld je aan voor de nieuwsbrief:

08/03/12

The Baseballs, Golden Earring en Ilse DeLange op Concert at SEA

The Baseballs, Golden Earring en Ilse DeLange zijn enkele van de grote namen die dit jaar op Concert at SEA spelen. Verder staan ook Acda en De Munnik, Waylon en Go Back To The Zoo op het podium van het Zeeuwse festival. Eerder werd al bekend dat naast gastheren BLØF ook de De Dijk en VanVelzen spelen op de Brouwersdam.

Vorig jaar kon in verband met extreme weersomstandigheden de tweede dag van het festival niet door gaan en kwam BLØF zelf niet aan spelen toe. Zanger Paskal Jakobsen�Als band hebben we natuurlijk enorm veel zin om de schade in te halen en we merken aan de kaartverkoop dat de bezoekers dat ook hebben. We zijn heel blij dat we een groot deel van het zaterdagprogramma terug hebben kunnen halen. The Baseballs komen speciaal naar Nederland om de show te doen en gelukkig waren Ilse DeLange en Go Back To The Zoo ook beschikbaar.�� Volgens de zanger komen er nog meer artiesten naar het festival. ,,Binnenkort zitten we bij elkaar om de laatste knopen door te hakken.��

 

Behalve bekende artiesten staat het festival ook bekend om de programmering van spectaculaire feestacts als Memphis Maniacs, DJ�s als Wipneus en Pim en de vele straattheater acts. Ook het succesvolle Cøver at SEA komt terug als opening van het festival. Tijdens dit programma onderdeel speelt BLØF samen met muzikale vrienden een door de luisteraars van 3FM samengestelde lijst van covers.

Gerelateerd nieuws