Meld je aan voor de nieuwsbrief:

16/06/16

Stephanie Struijk verzorgt voorprogramma BLØF

Stephanie Struijk verzorgt op zaterdag 18 juni het voorprogramma van BLØF in het Zuiderparktheater in Den Haag. Een paar weken later, op vrijdag 8 juli, verzorgt ze het voorprogramma tijdens Metropool Open Air in Hertme.

De singer-songwriter deelde dit voorjaar al het podium met BLØF in Nijmegen en Heeswijk-Dinther. Kijk hier naar de repetitie van het nummer ‘We doen wat we kunnen’ samen met lPaskal Jakobsen en Bernard Gepken op gitaar.

Het album van Stephanie Struijk – dat ze schreef samen met Daniël Lohues tijdens een roadtrip in de VS – is te beluisteren op Spotify en Apple Music en natuurlijk verkrijgbaar op CDvinyl en via iTunes.

Dit najaar speelt ze in heel Nederland met haar nieuwe theatertournee. Bekijk alle data.

Stephanie Struijk bracht als Stevie Ann tot nu toe vier studio-albums uit. Haar debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA. De afgelopen jaren woonde en werkte Stephanie als singer/songwriter in Los Angeles.

Gerelateerd nieuws