Meld je aan voor de nieuwsbrief:

06/02/23

Snelle brengt zijn boekingen onder bij Agents After All

Snelle (Lars Bos) brengt vanaf deze maand zijn boekingsactiviteiten onder bij Agents After All. Het gaat om zowel de openbare, besloten als theaterboekingen van de singer-songrapper uit Deventer.

“Ik heb heel veel zin in de komende periode en de mensen bij Agents After All kunnen daar als geen ander invulling aan geven. Ik kijk er erg naar uit!” aldus Snelle.

De singer-songrapper brak in 2019 door met zijn hit ‘Reünie’. Later volgden hits als ‘Smoorverliefd’, ’17 miljoen mensen’, ‘De Overkant’ en ‘Blijven Slapen’. Hij werd tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland uitgeroepen en won een Edison en een Top 40 Award voor zijn muziek. In 2021 verscheen zijn Netflix-documentaire ‘Zonder Jas Naar Buiten’ en stond hij in 2022 met zijn Lieve Jongens band drie keer in een uitverkochte AFAS Live en in België gaf hij een uitverkochte show in de Lotto Arena in Antwerpen. Hij stond met een uitverkochte theatertour door heel Nederland en speelde op festivals als Concert at SEA en Zwarte Cross. En afgelopen najaar speelde hij een uitverkochte clubtour door heel NL en België. Op dit moment heeft Snelle succes op de radio met de single ‘5 Voor 12’

De agenda van Snelle voor 2023 is geopend voor zowel openbare, besloten als theaterboekingen. Voor meer informatie: neem contact op met boekers Julia van Vliet (theater), Ronald Tetteroo (besloten) en Henkjan Onnink (openbare boekingen).

Gerelateerd nieuws

Momenteel geen gerelateerd nieuws.