Meld je aan voor de nieuwsbrief:

19/09/22

Samenwerking Elize en UK DJ collectief Pink Panda op nieuwe single

Beluister en download I like it hier

De nieuwe single van Elize (Elise van der Horst) is een samenwerking met het Engelse DJ collectief PINK PANDA. De track I like it  is een remake van de hit uit 2004 van Narcotic Thrust. De track verschijnt op 16 september in de UK op UFO Recordz en in de Benelux via Freeway Recordings.

PINK PANDA:
“We hielden altijd van Narcotic Thrust’s – I Like It. We vonden dat deze track een frisse remake nodig had voor de jaren 2020. Een paar weken later hadden we het instrumentaal maar hadden we de belangrijke taak om een vocalist te vinden die past bij die specifieke sound die we wilden. Begin van deze zomer traden we op met Elize omdat we altijd grote fans van haar muziek zijn geweest. Tijdens haar optreden wisten we ineens dat het haar stem en attitude moest zijn op de plaat. Tijdens de afterparty ontdekten we dat I Like It  één van Elize’s favoriete nummers aller tijden was! Dit was een teken dat het zo moest zijn. Een paar weken later ontvingen we de track terug en waren zo onder de indruk van hoe Elize het haar eigen had gemaakt”.

ELIZE: 
“Ik kende de panda’s van hun hit Love It Like That en toen ze me vroegen I Like It in te zingen was dat voor mij een no brainer, dat is altijd een van m’n favoriete platen geweest. Pink Panda is een feest om mee te werken. Ik houd van hun positieve energie en ze zijn super talentvol.

PINK PANDA, heeft zich de afgelopen jaren in de markt gezet als de go to remixer productie van de major labels. Officiële remixen voor o.a. Ava Max, Bruno Mars, David Guetta, Dua Lipa, Meduza P!nk & Sia. Nadat PINK PANDA als nieuwe binnenkomer op #82 in de DJ MAG Top 100 van 2020 doorbrak, stijgen de PANDA’s vorig jaar door naar #65. Met het nummer Love It Like That  van Pink Panda feat. Nyanda scoorden ze een enorme hit met meer dan 13 miljoen streams op Spotify.

Elize beleefde haar muzikale doorbraak 18 jaar geleden met haar debuutsingle Shake. Daarna volgden vele hits waaronder Automatic, I’m no latino en Into your system. Op TV presenteerde Elise van der Horst programma’s voor RTL, NPO Zapp, Q-sport, Ziggo Sport en KPN en zeer recent maakte zij items voor Voetbalzone/FHM. In Amerika en Nederland werkte Elize de laatste jaren met o.a. Erica Driscoll, Brian Blake en MOW Music aan nieuwe songs wat resulteerde in 2019 en 2020 in de releases van tracks als Bad Girl, Say Goodbye, Always on my mind en Shoot Me Down (Light It Up). Deze laatste track was vorig jaar het EK-vrouwenvoetbal anthem, waarbij dames uit het elftal ook te zien waren in de videoclip.

Gerelateerd nieuws