Meld je aan voor de nieuwsbrief:

13/10/22

Rob Dekay gaat op theatertour

Rob Dekay gaat komend voorjaar op tour langs Nederlandse theaters, zo maakte hij vandaag bekend. Samen met zijn band speelt hij zijn bekende liedjes en vertelt hij persoonlijke verhalen. De kaartverkoop voor de concerten is inmiddels van start gegaan via de websites van de zalen.

Rob kijkt er naar uit met zijn band op tour te gaan. “In deze show wil ik laten zien wie Rob Dekay nou eigenlijk is. Dat ga ik doen aan de hand van mijn muziek en verhalen. Mijn ingewikkelde jeugd, het langs de regels leven, de verleidingen, de twaalf ambachten en dertien ongelukken; het heeft mij allemaal gemaakt tot de man en muzikant die ik ben. Ik kan mijzelf in de spiegel aankijken, er is niets te verbergen. Oftewel: aangenaam, dit is Rob Dekay.”

Rob Dekay werd als singer-songwriter bekend met liedjes als ‘Weg Van Jou’, ‘Geef En Neem’ en ‘Rode Wijn’. Voor zijn albums werkte hij onder andere samen met Daniël Lohues, Ilse DeLange, Guus Meeuwis en Diggy Dex. In de afgelopen jaren werd hij bij het grote publiek ook bekend door zijn rol in tv-programma’s Wie Is De Mol en The Passion. Rob Dekay speelde onder andere op Concert at SEA, Royal Park Live, Groots Met Een Zachte G en Tuckerville.

 

Gerelateerd nieuws

Momenteel geen gerelateerd nieuws.