Meld je aan voor de nieuwsbrief:

22/01/24

Racoon voegt drie extra concerten toe aan nieuwe tour

Racoon heeft zojuist hun aankomende tour uitgebreid met drie extra shows. De band speelt in april nu ook in Antwerpen, Enschede en Maastricht. Kaarten voor alle extra shows gaan a.s. maandag om 10:00 uur in de verkoop via de poppodia en www.racoon.nl.

De Zeeuwse band heeft zin om weer te gaan spelen. “Dan doen we er toch drie shows bij? En we gaan ook weer spelen in België, dat was eventjes geleden.” aldus Racoon.

De tour staat in het teken van Racoon’s volledige carrière, waar bekende en nieuwe songs elkaar zullen afwisselen. Zowel Nederlands- als Engelstalige liedjes van de band staan zij aan zij op de setlist.

De nieuwe tour gaat gepaard met nieuwe muziek: in het najaar van 2024 brengt Racoon een nieuw Engelstalig album uit. De eerste single van dit nieuwe album, genaamd ‘Nickel For Goodbye’, is uitgegroeid tot de nieuwste hit in het arsenaal van de band.

Racoon is bekend van grote hits als ‘Het Is Al Laat Toch’, ‘Oceaan’, ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘De Echte Vent’. Ze hebben op dit moment de nieuwe single ‘Nickel For Goodbye’ uit, een voorloper van het nieuwe Engelstalige album wat dit jaar uitkomt. De Zeeuwse band won de Popprijs en is intussen goed voor drie Edisons. Daarnaast is de band een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde eerder in een uitverkocht Ziggo Dome en Rotterdam Ahoy.

RACOON CLUBTOUR 2024

EXTRA SHOWS:
06-04-24 Trix, Antwerpen (BE)
11-04-24 Metropool, Enschede
17-04-24 Muziekgieterij, Maastricht 

OVERIGE SHOWS (UITVERKOCHT):
20-04-24 → Martiniplaza, Groningen
03-05-24 → RTM Stage, Rotterdam Ahoy
11-05-24 → Mainstage, Den Bosch
17-05-24 → AFAS Live, Amsterdam

Tickets
Kaarten voor de extra shows gaan maandag om 10:00 uur in de verkoop via de poppodia. Kijk op www.racoon.nl voor de agenda en ticketlinks.

Gerelateerd nieuws