Meld je aan voor de nieuwsbrief:

21/01/14

Racoon verkoopt HMH uit en kondigt clubtour aan

href=”http://www.agentsafterall.nl/boekingen/artiesten/racoon/”>Racoon doet in april drie concerten in Nederlandse clubzalen. Dit werd vandaag bekend nadat de Heineken Music Hall van 24 april uitverkocht raakte. De voorverkoop van de concerten is inmiddels gestart via de websites van de clubzalen.

Clubzalen

Na een aantal weken verkoop raakte de HMH gisteren uitverkocht. De Zeeuwse band heeft daarom besloten voorafgaand aan de HMH concerten te geven in Tivoli, Oosterpoort en 013 in Tilburg. Het concert in Tivoli is extra speciaal voor de band. Bart van de Weide:

“We vinden het heel fijn om voor de grote HMH show de intimiteit van de clubzalen op te zoeken. In het bijzonder de laatste keer in Tivoli op de Oudegracht, een plek die veel voor ons betekend heeft en we mooie momenten gedeeld hebben met onze fans.”

Tivoli neemt dit voorjaar afscheid van de zaal in de Oudegracht om plaats te maken voor de nieuwe locatie in Vredenburg.

Het voorprogramma van de clubtour, is net als in de HMH, de band Color Reporters. Deze nieuwe band van Bertolf komt dit voorjaar met het debuutalbum.

Racoon clubtour

Zondag 13 april – Tivoli, Utrecht
Woensdag 16 april – Oosterpoort, Groningen
Dinsdag 22 aprril – 013, Tilburg

Gerelateerd nieuws