Meld je aan voor de nieuwsbrief:

29/01/24

Racoon op Royal Park Live

De eerste nieuwe namen voor Royal Park Live zijn zojuist bekendgemaakt. Racoon geeft op 6 juli een concert en Passenger staat op 7 juli op het podium in de tuin van Paleis Soestdijk. Het is dit jaar de zevende editie van de jaarlijks terugkerende concertserie op Paleis Soestdijk. De kaartverkoop van beide concerten start aanstaande vrijdag 2 februari om 11:00 uur via www.royalparklive.nl.

Passenger, is de naam van de Britse singer-songwriter Mike Rosenberg die onlangs met zijn vriend Ed Sheeran het 10-jarig jubileum vierde van zijn grote hit ‘Let Her Go’, door een duetversie hiervan uit te brengen. Fans van Passenger weten dat Ed Sheeran soms opduikt als special guest bij concerten van zijn vriend.  Dik tien jaar geleden was Nederland het eerste land waar Passenger doorbrak, om die reden speelt de zanger graag in ons land. Zo gaf hij concerten in de Ziggo Dome en op Pinkpop en Concert at SEA.

Racoon is een graag geziene gast op Paleis Soestdijk. De band is bekend van grote hits als ‘Het Is Al Laat Toch’, ‘Oceaan’, ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘De Echte Vent’. Ze hebben op dit moment de nieuwe single ‘Nickel For Goodbye’ uit, een voorloper van het nieuwe Engelstalige album wat dit jaar uitkomt. De Zeeuwse band won de Popprijs en is intussen goed voor drie Edisons. Daarnaast is de band een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde eerder in een uitverkocht Ziggo Dome en Rotterdam Ahoy.

Royal Park Live vindt plaats in Baarn op het landgoed van Paleis Soestdijk. In voorgaande jaren gaven onder meer Eros Ramazzotti, Ludovico Einaudi, Sting, Jack Johnson, Gregory Porter, Elvis Costello, Damien Rice, Jamie Cullum, Van Morrison en Oleta Adams uitverkochte concerten. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prinses Juliana en Prins Bernhard. Sinds december 2017 is het landgoed van Paleis Soestdijk in eigendom van de MeyerBergman Erfgoed Groep en wordt herontwikkeld tot een inspirerend platform en podium voor innovatie.

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 2 februari om 11:00 uur via www.royalparklive.nl

Gerelateerd nieuws