Meld je aan voor de nieuwsbrief:

14/04/21

Racoon geeft op vrijdag 7 mei een Fieldlab-concert in MAINSTAGE Den Bosch

Racoon geeft op vrijdag 7 mei aanstaande een concert in MAINSTAGE, de concertzaal in de Brabanthallen in Den Bosch. Het concert is een ‘Fieldlab-evenement’ voor 3.500 bezoekers waarvoor speciale toegangsvoorwaarden geldig zijn. Kaarten gaan aanstaande donderdag 15 april om 10:00 uur in de verkoop via www.racoon.nl.

Het concert maakt onderdeel uit van de ‘Fieldlab-evenementen’ waarbij bezoekers om actieve medewerking wordt gevraagd in diverse onderzoeken rondom het evenement en waarbij iedereen vooraf negatief getest moet zijn. De 3.500 bezoekers mogen zich tijdens het evenement zonder de 1,5 meter maatregel bewegen, als onderdeel van het wetenschappelijk evenement.

“Wij hebben er heel veel zin in om na meer dan een jaar weer voor een groot publiek te spelen. Te gek dat we op deze manier 3.500 fans weer een mooie concertavond kunnen bezorgen. We kunnen echt niet wachten.”, aldus Bart van der Weide, zanger van Racoon.

Jeroen Dona, directeur van MAINSTAGE, geniet al bij het vooruitzicht van een zaal vol muziek en dansende mensen. “Het is belangrijk dat we dat ook in deze tijd mensen een mooie avond uit kunnen bieden, op een veilige en verantwoorde manier. Want een avond van muziek en dansende mensen. Dat is waar we het voor doen. We hebben vorig jaar laten zien dat we hier goed en veilig concerten en optredens kunnen organiseren. Ook zonder sneltests vooraf zijn er geen besmettingshaarden geweest. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we hier een topavond kunnen gaan organiseren”

Racoon is bekend van grote hits als ‘Oceaan’, ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Liverpool Rain’ en ‘Het Is Al Laat Toch’. De Zeeuwse band won de Popprijs, en is intussen goed voor drie Edisons en twaalf 3FM Awards. Daarnaast is de band een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde eerder in een uitverkocht Ziggo Dome. Op dit moment heeft de band een hit met hun nieuwe nummer ‘Hee Joh Jip’.

Gerelateerd nieuws