Meld je aan voor de nieuwsbrief:

18/06/20

Racoon geeft online live concert vanaf Paleis Soestdijk

Racoon geeft op zondag 5 juli een online live concert vanaf Paleis Soestdijk. Het concert wordt georganiseerd door Royal Park Live, de organisatie die elk jaar in juli paleistuinconcerten organiseert op het paleis. De kaartverkoop voor de online show is direct gestart via www.royalparklive.nl.

Vanuit de koninklijke Stuc-zaal speelt Racoon een volledige show. De band legt momenteel de laatste hand aan een nieuw album en zal niet alleen de grote hits spelen, maar ook een aantal nog niet uitgebrachte nummers primeuren. Na afloop doet de band een Q&A met fans die de live stream bekijken. Als voorprogramma krijgen kijkers een rondleiding door het paleis aangeboden. “We hebben ongelofelijk veel zin om weer op te treden. En dat dit kan op zo’n mooie locatie waar door de eeuwen heen geschiedenis is geschreven, maakt dit concert bijzonder. Dus verzamel wat leuke mensen op je bank of in je tuin, lekker drankje erbij, en zo maken we er een mooie koninklijke avond van met elkaar.”

Racoon is bekend van grote hits als ‘Oceaan’, ‘Love You More’, ‘No Mercy’, en ‘Liverpool Rain’. De Zeeuwse band is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde eerder in een uitverkochte Ziggo Dome. Op dit moment heeft de band een grote hit met hun nieuwe nummer “Het Is Al Laat Toch”.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. In voorgaande jaren gaven ondermeer Sting, Jack Johnson, Gregory Porter, Elvis Costello, Damien Rice, Counting Crows, BLØF, Racoon en Anouk uitverkochte concerten. Bezoekers kunnen het concert combineren met een paleisbezoek. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana.

Gerelateerd nieuws