Meld je aan voor de nieuwsbrief:

12/01/13

Racoon geeft derde jubileumconcert in Apeldoorn

Op zaterdag 11 mei geeft Racoon een concert in de Americahal, Apeldoorn. Het is het derde “Racoon 15 Jaar” jubileumconcert dat is aangekondigd en de afsluiter in het rijtje, na de eerder reeds uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en het Klokgebouw Eindhoven. De band viert in 2013 haar 15 jarig jubileum en bij deze concerten komt dan ook het beste uit de carrière van Racoon centraal te staan. De voorverkoop van het concert in de Americahal is zojuist gestart via www.racoon.nl.

 

De aanstaande jubileumconcerten staan in het teken van de beste liedjes uit de afgelopen 15 jaar van Racoon. Zo scoorden de Zeeuwen grote hits met o.a. ‘Love You More’‘No Mercy’‘Took A Hit’ en ‘Liverpool Rain, speelden ze meerdere malen op Pinkpop en ontvingen ze afgelopen jaar een Edison, een Gouden Harp en maar liefst drie 3FM Awards. Op dit moment heeft Racoon een hit met haar eerste Nederlandstalige liedje ‘Oceaan’ voor de film Alles Is Familie. ‘We zijn ongelooflijk trots dat we onze 15e verjaardag inmiddels met drie grote jubileumconcerten kunnen vieren dit voorjaar. Daar hadden we nooit van durven dromen. We gaan er samen met onze fans onvergetelijke avonden van maken.’, aldus Bart van der Weide, zanger van Racoon.

3FM Presents 
Racoon 15 Jaar

11 Mei 2013
Americahal Apeldoorn

Kaarten zijn verkrijgbaar voor 32,50 euro per stuk (exclusief reserveringskosten). De kaartverkoop van het concert is inmiddels gestart via www.racoon.nl, Primera vestigingen en telefonisch via 0900 – 9000 500 45.

 

Wil je Racoon voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws