Meld je aan voor de nieuwsbrief:

12/10/23

Racoon dit voorjaar op tour

Racoon gaat dit voorjaar op tour langs grote zalen in Nederland. Ze staan onder meer in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Den Bosch. Naast de grote hits komen ook nieuwe songs voorbij. Kaarten voor de concerten gaan aanstaande vrijdag 13 oktober om 12:00 uur in de verkoop via www.racoon.nl.

Racoon is blij om weer een nieuwe tour aan te kondigen, waar de grote hits en de nieuwe songs elkaar zullen afwisselen. “Heel veel zin om komend voorjaar weer op tour te gaan, deze keer met veel nieuwe liedjes. We kijken er naar uit je daar te zien!”, aldus zanger Bart van der Weide.

De nieuwe tour gaat gepaard met nieuwe muziek: in het voorjaar van 2024 brengt Racoon een nieuw Engelstalig album uit. De eerste single van dit nieuwe album, genaamd ‘Nickel For Goodbye’, werd onlangs uitgebracht en beklimt momenteel de hitlijsten.

Racoon is bekend van grote hits als ‘Het Is Al Laat Toch’, ‘Oceaan’, ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘De Echte Vent’. Ze hebben op dit moment de nieuwe single ‘Nickel For Goodbye’ uit, een voorloper van het nieuwe Engelstalige album wat komend jaar uitkomt. De Zeeuwse band won de Popprijs en is intussen goed voor drie Edisons. Daarnaast is de band een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde eerder in een uitverkocht Ziggo Dome en Rotterdam Ahoy.

Racoon
Zaterdag 20 april – MartiniPlaza, Groningen
Vrijdag 3 mei – RTM Stage, Rotterdam Ahoy
Zaterdag 11 mei – Mainstage, Den Bosch
Vrijdag 17 mei – AFAS Live, Amsterdam

Kaarten voor de concerten gaan aanstaande vrijdag 13 oktober om 12:00 uur in de verkoop via www.racoon.nl.

Gerelateerd nieuws