Meld je aan voor de nieuwsbrief:

16/06/17

Grote shows van Racoon in Groningen en Eindhoven

Racoon gaat in het najaar grote concerten geven, zo maakte de band zojuist bij Ekdom in de Ochtend op NPO Radio 2 bekend. Op 24 november staat de band in Klokgebouw, Eindhoven en 2 december in Martiniplaza, Groningen. De shows staan in het teken van het nieuwe album dat dit najaar uitkomt. De kaartverkoop van beide shows start maandag 19 juni om 10:00 uur via www.racoon.nl.

Onlangs verscheen de EP ‘Look Ahead’ van Racoon, een voorproefje van het nieuwe studio-album dat dit najaar verschijnt. De nieuwe single ‘Motherfather’ ging woensdag in live première bij het tv-programma “Jij & Ik voor War Child” op NPO 1.

We hebben keihard gewerkt in de studio en zijn bijzonder tevreden over het resultaat. Na de intimiteit van de clubs en een gevuld festivalseizoen zijn we ook goed warm gespeeld en volledig klaar voor de grotere podia in Groningen en Eindhoven, waar we naar goede gewoonte weer iets bijzonders van gaan maken. We staan nu al te popelen.

Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde in een uitverkochte Ziggo Dome. Naast de presentatie van het nieuwe materiaal, maakt Racoon op deze shows uiteraard ook ruimte voor de grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

Gerelateerd nieuws