Meld je aan voor de nieuwsbrief:

01/04/20

Nu te boeken voor uw online event: unieke virtuele en interactieve optredens

In deze uitzonderlijke periode is het helaas niet mogelijk voor artiesten om optredens te geven en zo grote groepen mensen te entertainen. Nu iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven zijn veel (zakelijke) bijeenkomsten verschoven naar een online omgeving. Veel artiesten bereiken momenteel hun publiek door vanuit huis akoestische optredens te geven en zo hun publiek online te bereiken.

Speciaal voor de besloten markt is er de mogelijkheid om een uniek op maat gemaakt en interactief optreden te boeken welke online te volgen is voor uw gasten. Of het nu gaat om eenzakelijke bijeenkomst met uw relaties, een online vrijdagmiddagborrel om uw personeel te verrassen of als alternatief voor een groots gepland verjaardagsfeest. Een onvergetelijke manier om mensen, juist nu, met elkaar te verbinden.

Op het geboekte tijdstip logt iedereen in op uw online omgeving waar de artiest alleen voor uw gasten een uniek en exclusiefoptreden zal geven. Klein, intiem en interactief vanuit de woonkamer of studio van de artiest. Uiteraard kunnen er voorafverzoeknummers worden ingediend en kan je de artiest eindelijk vragen wat je altijd al had willen weten.

Onder andere Alain Clark, Douwe Bob, Suzan & Freek enTrijntje Oosterhuis zijn tijdelijk beschikbaar voor exclusieve online optredens.

Voor meer informatie over alle beschikbare artiesten
en de mogelijkheden, neem contact met ons op! 

Gerelateerd nieuws