Meld je aan voor de nieuwsbrief:

03/10/12

Nieuwe single ‘Zo stil’ van BLØF vrijdag in première!

Vanaf vrijdag a.s. gaat de nieuwe single ‘Zo stil’ van BLØF in première op de Nederlandse radiostations. De track is afkomstig van de op 23 oktober te verschijnen Best Of ‘Hier’ die zowel in een 2CD zal verschijnen als in een boxset met nooit eerder verschenen audio- en videomateriaal. De Best Of verschijnt in het kader van het 20 jarig jubileum van de Zeeuwse band.

 

BLØF viert haar twintigjarig jubileum op zaterdag 3 november met een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. In die 20 jaar scoorde de band meer dan dertig Top40-hits als ‘Wat zou je doen’‘Holiday In Spain’ en ‘Alles Is Liefde’, de wereld rondreisde voor hetUMOJA project, maar ook drummer Chris Götte verloor door een motorongeluk. “In die twintig jaar hebben we veel hoogtepunten gekend, en je jubileum vieren in zo’n zaal is er natuurlijk één van! Dit concert is een cadeau aan onze fans waarin alle hits, en ook de hits die we niet elke dag meer spelen, voorbij zullen komen.”, aldus zanger Paskal Jakobsen.
Wil je BLØF voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws