Meld je aan voor de nieuwsbrief:

20/04/12

Nieuwe single ‘Later als ik groter ben’ van BLØF gratis te downloaden

BLØF viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. Ter gelegenheid van dit feestelijke feit is de nieuwe single ‘Later Als Ik Groter Ben’ vanaf vandaag gratis te downloaden via iTunes.

 

Zaterdag verschijnt de biografie ‘Hier’. Het meest complete en intieme verhaal van de Zeeuwse popgroep komt uit in twee versies. Het verschijnt als regulier boek verkrijgbaar in de boekhandels, en is binnenkort digitaal te downloaden als e-book. Hiermee is BLØF de eerste band die haar biografie digitaal uitgeeft. Ook verschijnt een gratis iPhone-app waarmee extra interactief audio en video-materiaal te bekijken is wanneer je vanuit de app een ‘marker’ in het boek scant. ‘We hebben in onze carrière altijd geprobeerd vernieuwend te zijn en nieuwe technieken te omarmen. Dit boek, wat interactief wordt met de bijbehorende App, is daar wat ons betreft een nieuw hoofdstuk in’,aldus toetsenist Bas Kennis.

BLØF viert haar twintigjarig jubileum groots op zaterdag 3 november met een concert inZiggo Dome, Amsterdam. Ter gelegenheid van het jubileum verschijnt later dit jaar ook nog een Best Of CD, waar ook nieuw materiaal zoals op te horen is, zoals de nieuwe single‘Later Als Ik Groter Ben’.

er ben’
Wil je BLØF voor een besloten optreden boeken? Neem dan contact op met onze collega’s van AAA 2010. Mail: info@aaa2010.nl of bel met 020 7600 312.

Gerelateerd nieuws