Meld je aan voor de nieuwsbrief:

16/04/20

Nieuw bij AAA2010: Online Optredens.nl

Muziek is hét middel om mensen met elkaar te verbinden. Nu iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven zijn veel zakelijke bijeenkomsten of privé-aangelegenheden verschoven naar een online omgeving. Diverse artiesten bereiken momenteel hun publiek door vanuit huis optredens te geven en zo hun publiek online te bereiken.

Speciaal voor besloten evenementen is er nu de mogelijkheid om een uniek op maat gemaakt optreden te boeken welke exclusief voor uw gasten online te volgen is.

Of het nu gaat om een virtuele zakelijke bijeenkomst met uw relaties of klanten, een online vrijdagmiddagborrel om uw personeel te verrassen of als alternatief voor een verjaardagsfeest, sweet 16-party of huwelijksfeest met familie en vrienden. Voor elke gelegenheid zijn er mogelijkheden om uw gasten online samen te brengen.

Op het geboekte tijdstip logt iedereen in op uw online omgeving waar de artiest alleen voor uw gasten een uniek, persoonlijk en exclusief optreden zal geven. Klein, intiem akoestisch of een spectaculaire DJ-set vanuit de woonkamer of studio van de artiest.

Voor meer informatie over alle beschikbare artiesten
en de mogelijkheden, neem contact met ons op! 

Gerelateerd nieuws