Meld je aan voor de nieuwsbrief:

02/07/21

Miss Montreal viert haar 15-jarig jubileum in Rotterdam Ahoy met grootste show ooit

Miss Montreal (Sanne Hans) geeft op zaterdag 26 maart 2022 een concert in de gloednieuwe RTM Stage van Rotterdam Ahoy. De zangeres viert dan haar 15-jarig jubileum met de grootste show uit haar carrière. Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 2 juli om 10:00 uur in de verkoop via www.missmontrealinahoy.nl.

Miss Montreal heeft een bijzonder jaar achter de rug nadat ze een grote hit scoorde met ‘Door De Wind’, welke voortkwam uit het tv-programma ‘De Beste Zangers’.

Het is de kroon op haar vijftienjarige carrière, die begon met het de single ‘Just A Flirt’ en daarna nog vele hits. Niet alleen als zangeres, maar ook als coach van ‘The voice of Holland’ veroverde ze de harten van Nederland. De zangeres gaf eerder een concert in de Heineken Music Hall (nu AFAS live), organiseerde jaren haar eigen festival Bierpop, speelde op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA en heeft vele club- en theatertours op haar naam staan. Het is dan ook een persoonlijke droom voor Sanne om na 15 jaar keihard werken aan Miss Montreal de stap naar zo’n enorme show te kunnen maken.

15 jaar Miss Montreal. Ik kan het zelf nauwelijks geloven. Een 15-jarig jubileum vier je met een groot feest en dat is precies wat we gaan doen op 26 maart 2022 in Rotterdam. 

Alle hits komen natuurlijk voorbij, maar verwacht ook nieuwe liedjes en ook wat verrassingen! Wat heb ik zin om op te treden en alle mensen weer te zien en er een mooi feest van te maken. Tot in Ahoy!”, aldus Sanne Hans.

Vandaag lanceerde Miss Montreal ook haar nieuwe single ‘Zo Mooi’. Het nummer luistert weg als een liefdesliedje, maar is eigenlijk een mooi verpakte ode aan haar publiek.

Miss Montreal
Zaterdag 26 maart 2022
RTM Stage – Rotterdam Ahoy

Er zijn zowel staan als zitplaatsen beschikbaar voor dit concert. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 2 juli om 10:00 uur via www.missmontrealinahoy.nl.

Gerelateerd nieuws