Meld je aan voor de nieuwsbrief:

26/11/15

Miss Montreal op 22 april in de Heineken Music Hall

Op 22 april geeft Miss Montreal een concert in de Heineken Music Hall. Dit maakte ze zojuist bekend in het tv-programma RTL Late Night. Het wordt het grootste concert uit de carrière van de zangeres. De kaartverkoop van het concert is direct gestart via www.missmontreal.nl.

Sanne Hans:

“Ik vind het super spannend om in de Heineken Music Hall te gaan spelen. En tegelijkertijd helemaal te gek! We gaan er alles aan doen om er een top avond van te maken met alle fans!”

Miss Montreal kan leunen op een lange reeks hitsingles als ‘Just A Flirt’, ‘Hoe’ met Nielson, ‘Say Heaven Say Hell’ en ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ met Paskal Jakobsen van BLØF. In 2014 ontving ze een 3FM award voor ‘Beste Zangeres’ en was ze te zien als jurylid in ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’.

Ze speelde de laatste jaren op talloze festivals waaronder Lowlands, Concert at SEA en Zwarte Cross. Op dit moment is Miss Montreal elke week op TV te zien door haar deelname als coach in tv-programma The Voice of Holland.

In het voorjaar van 2016 komt er een nieuw album, waarvan eerste single ‘Love You Now’ momenteel veelvuldig op de radio te horen is.

3FM Presents
Miss Montreal
22 april 2016
Heineken Music Hall

Kaarten zijn verkrijgbaar voor 29,50 EURO (exclusief reserveringskosten) en direct in verkoop gegaan via www.missmontreal.nl.

Gerelateerd nieuws