Meld je aan voor de nieuwsbrief:

25/03/22

Miss Montreal kondigt clubtour aan voor dit najaar

Miss Montreal gaat in oktober en november op clubtour door heel Nederland. De zangeres kondigde dit vanochtend aan vanuit Rotterdam, waar ze dit weekend twee uitverkochte concerten geeft in Rotterdam Ahoy. Kaarten voor de clubtour gaan woensdag 30 maart om 12:00 uur in de verkoop via de websites van de zalen.

Miss Montreal kan nu al uitkijken naar haar clubtour van het najaar. “Ik heb er veel zin in om weer lekker dicht naar de mensen toe te komen. De bus in en op pad met mijn band door Nederland. We gaan er een mooi feest van maken van Groningen tot aan Eindhoven. Ik kan niet wachten!

Miss Montreal scoorde in haar vijftienjarige carrière hits als ‘Just A Flirt’, ‘Hoe’, ‘Alles’ en ‘Door De Wind’, welke voortkwam uit het tv-programma ‘De Beste Zangers’. De zangeres gaf eerder een concert in de Heineken Music Hall (nu AFAS live), organiseerde jaren haar eigen festival Bierpop, speelde op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA en heeft vele club- en theatertours op haar naam staan. Dit weekend geeft ze twee uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy.

Gerelateerd nieuws